AKP’Lİ SOYLU’DAN CEMAAT’E İNANILMAZ TEHDİT!

AKP’Lİ SOYLU’DAN CEMAAT’E İNANILMAZ TEHDİT!

Safranbolu’da şok açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Karabük ziyaretinden sonra Safranbolu İlçesi'ne geçip Misak-ı Milli Meydanı'nda partililere hitap etti.

Çözüm sürecinden ve paralel yapıyla mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini belirten Soylu, "Bu ülkede artık analar ağlamayacak. Bu ülkenin ekonomisini, paralarını, bir daha teröre harcamayacağız. Bu ülkenin istiklalini, istikbalini, başkalarına peşkeş çekmeye çalışanlar, bu ülkenin başbakanını dinleyenler, şantaj hazırlayanlar, montaj yapanlar, kasetlerle beraber tehdit etmeye çalışanlara buradan sesleniyorum; kökünüzü kazıyacağız sizin, kökünüzü" dedi.

Devlet ve milletin yıllarca birbirine düşürülmeye çalışıldığını savunan Soylu, Haberler.com sitesinde yayınlanan haberde, şöyle konuştu: "Devlet ve milleti, darbelerle birbirine düşürmeye çalıştılar, entrikalarla birbirine düşürmeye çalıştılar. Herkese söylüyorum, herkese anlatmaya çalışıyorum; 10 Ağustos sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir, Yeni Türkiye'nin kapılarının açılmasıdır, devlet-millet muhabbetinin başlamasıdır, cumhuriyetimizin demokrasiyle taçlanmasıdır ve ülkemizin yarınlara güvenle, hep birlikte bakmasıdır."

Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 ve 25 Aralık'ta, Gezi olaylarında dik durduğuna dikkat çeken Soylu, "Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin iradesini korumaya çalışmamış olsaydı, bugün Türkiye'den bir Libya çıkarmış olacaklardı. Bugün Türkiye'den, mezhep çatışması içerisinde bulunan bir Irak çıkaracaklardı. Bugün darbeyle karşı karşıya kalmış ve sivil yöneticileri bugün hapiste olan bir Mısır çıkaracaklardı. Bugün kadınlarına tecavüz edilen ve çocukları katledilen bir Suriye çıkaracaklardı. Bugün İsrail'in zulmüyle karşı karşıya kalan bir Filistin çıkaracaklardı. Türkiye'yi oyuna, tezgaha getiremediler, diz çöktüremediler" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı