AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ METİNER'DEN FLAŞ İDDİALAR!

AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ METİNER'DEN FLAŞ İDDİALAR!

.

'Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir'

AK Parti Milletvekili Metiner, "Hakan Şükür paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir" dedi.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programında AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Enver Aysever’in sorularını yanıtladı. Mehmet Metiner, Türkiye’nin siyasi gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Metiner, Aysever’in geçmişte gündeme gelen suikast iddialarını sorması üzerine, "Bir zamanlar PKK’dan tehdit alıyordum" dedi.

HAKAN ŞÜKÜR PARALEL YAPININ BİR ELEMANI OLARAK GELMİŞTİR


Metiner Türkiye’nin sıcak gündemi ‘paralel yapı’ tartışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Metiner, AK Parti'den istifa eden Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay’ın Başbakan’a yönelttiği eleştirilerin surulması üzerine "Günay aslına rücu etti. Bugün CHP’yi CHP’den daha fazla savunur hale geldi. Bakan olduğu dönemlerde Başbakan’a iyi adam diyen, Bakanlıktan ayrıldıktan sonra da Başbakan’a otoriter diyen tipik bir vaka" ifadelerini kullandı. 17 Aralık operasyonundan sonra istifa eden ve AK Parti hükümeti tarafından Gülen Cemaati ile olan bağı konusunda eleştrilen İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ile ilgili ise Metiner, "Paralel yapının bir elemanı olarak gelmiştir. Kendisine verilen görevi yapmıştır. Verilen talimat doğrultusunda da ayrılmıştır" şeklinde konuştu. Metiner, "Paralel yapı açıkça ihanet içindedir ve bu yapının başında Fethullah Gülen vardır" dedi.

SİLİVRİ'DE BİR SAAT BİLE KALMAMASI GEREKEN ONLARCA İNSAN VAR

Metiner, yargı alanında yapılan düzenlemeler ile ilgili ise şunları söyledi:
"Fatih Hilmioğlu’nun tahliye edilmesi konusunda memnuniyet duyanlardan biriyim. Silivri’de bir saat bile kalmaması gereken onlarca insan var. Mahkemeleri bize bağlayın hepsini çıkaralım." Metiner, Aysever’in "İlker Başbuğ’u da çıkaracak mısınız?"” sorusu üzerine "tabii ki çıkaracağız" diye cevap verdi. 

BAŞBAKAN, KILIÇDAROĞLU GİBİ BOŞ GEZEN DEĞİL

Metiner ile Enver Aysever arasında paralel devlet tartışması ile ilgili tansiyonu yüksek bir diaolog gerçekleşti. Metiner kendisine sorduğu soruları CHP’ye de sorması konusunda Aysever’i uyarması üzerine Enver Aysever, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haftaya sizin oturduğunuz koltukta oturacak ve ona da soracağım" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çağrı yaptığını söyleyen Aysever, Mehmet Metiner’den Başbakan ile kendisini karşı karşıya getirmesi konusunda yardımcı olmasını istedi. Bunun üzerine Metiner, "Başbakan uykuya bile vakit bulamıyor, Kılıçdaroğlu gibi boşta gezen değil” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı