AKP'Lİ ESKİ VEKİL FUAT AVNİ'DEN Mİ BAHSETTİ?

AKP'Lİ ESKİ VEKİL FUAT AVNİ'DEN Mİ BAHSETTİ?

AKP Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran twitter'ı açıklamalarıyla salladı.

Twitter'da fenomen haline gelen ve Hükümet'e karşı sergilediği tutumla kimliği herkes tarafından merak edilen @fuatavni hesabıyla bağlantılı olabilecek tweetler şaşırttı.

AKP Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın konuyla ilgili attığı bu tweetler ilginç çağrışımlara sebep oldu;

İşte AKP Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın atığı ilginç tweetler;

fuatavni.png

Atılan bu tweetlerin sosyal medya kullanıcıları tarafından "@fuatavni 'den mi bahsediliyor" biçiminde algılanmasının ardından AKP Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran konuyla ilgili yeni bir tweet attı.

Atılan tweette şu açıklamalar yer aldı;

"Nerden çıkarıyorsunuz? Benim yazdığım, kastettiğim kişi @fuatavni değil. Memlekette Avni mi yok?"

Eğer bahsedilen kişi @fuatavni değilse Celalettin ile kıyaslanan Avni kim? sorusu merak uyandırıyor.

FEYZİ İŞBAŞARAN KİMDİR

Zaman zaman Twitter hesabından attığı mesajlar gündeme bomba gibi düşen iddiaları ile tanınan, Eski AKP Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın renkli siyasi hayatı ile ilgili Vikipedi'de şunlar yazılı.

Feyzi İşbaşaran (d. 29 Mayıs 1956, Elâzığ), Türk siyasetçi ve iş adamıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ilk kez 19. Dönem Anavatan Partisi İstanbul milletvekili olarak girdi. 23.dönem'de AK Partisi'nden milletvekiliği yaptı. Polisle girdiği küfürlü kavgadan sonra kesin ihraç istemiyle Ak Parti MYK'sı tarafından Müşterek Disiplin Kurulu’na oybirliğiyle sevkine karar verildi 26 Aralık 2009'da AK Partiden istifa etti.[1]

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'ni bitirdi. Özel sektörde yöneticilik yaptı. Başbakan Başdanışmanlığı ve Başbakan Özel Kalem Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Ereğli Demir-Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyeliği, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, Turban Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. İngilizce bilen İşbasaran Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Kaynak:Haber Kaynağı