AKP'Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÖLDÜRÜLDÜ

AKP'Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÖLDÜRÜLDÜ

Zeynel Çengel evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Aydın Büyükşehir statüsü kazanmadan önce, Kuşadası'nın Beldesi olan Davutlar'ın AK Parti eski belde başkanı Zeynel Çengel evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

EVİNİN ARKASINDA PUSUYA YATMIŞLAR

Akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, Davutlar merkezindeki evine gelen Çengel, aracını park ettikten sonra yürümeye başladı. Yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada evin arkasında bekleyen kimliği belirsiz kişi veya kişiler 6 el ateş etti. Geri dönüp aracının arkasına saklanmaya çalışan Çengel, baldırından ve kalbinden aldığı iki kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

DAVUTLARIN EN BÜYÜK ŞEFTALİ VE MANDALİNA ÜRETİCİSİYDİ

Davutlar'ın en büyük mandalina ve şeftali üreticisi olan Zeynel Çengel, evli ve iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. Olayın duyulmasından sonra Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Çengel'in ağabeyi Prof.Dr.Yunus Çengel'le olay yerine geldi. Kaymakam Aksoy, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, bir şüphelinin de gözaltına alındığını söyledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra Çengel'in cenazesi, İzmir Adli Tıb Kurumu'na gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı