AKP'li Belediye CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği bankları ters çevirdi!

AKP'li Belediye CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği bankları ters çevirdi!

Antalya'da Bademli Beldesi'ne CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği 25 oturma bankı, AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Arslan'ın talimatıyla yerlerinden sökülüp ters çevrildi. Başkan Arslan, "Geçen yıl caminin önündeki bankları baltayla parçaladı

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, merkezi İstanbul ’da bulunan Akseki Bademli Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri 15 gün önce Başkan Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri merkezde, 245’i erkek 255’i kadın 500 kişinin yaşadığı, Antalya’ya 205 kilometre uzaklıktaki Bademli Beldesi için oturma grubu ve çocuk oyun parkı istedi. Bunun üzerine 25 bank ve çocuk oyun grubu gönderildi ve beldenin tek çay bahçesine yerleştirildi. 

Fakat üzerlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi yazılı banklar AK Partili belediye tarafından ters çevrilerek kullanılamaz hale getirildi. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Mart 2009 seçimlerinde CHP’nin belediye başkan adayı Mehmet Tekin, talimatı AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Arslan’ın verdiğini iddia etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’a teşekkür ederken Belediye Başkanı Arslan’a ateş püsküren Tekin, "O belediye başkanlığı makamı ona hiç yakışmıyor" dedi. 

Öncelikle banklar için Başkan Akaydın’a teşekkür eden Süleyman Arslan, "Fakat geçen yıl yine Büyükşehir Belediyesi belde camimiz için banklar göndermişti. Üzerinde belediyenin adının yer alması tepkilere neden oldu ve birkaç kişi baltalarla bankları kırdı. Ben bu kişileri tespit ettim ve ceza almalarını sağladım. Yine böyle bir şey olur diye endişe ettim" diye konuştu. Bu endişesinden dolayı bankları cıvatalarından söktürerek ters çevirdiğini belirten Başkan Arslan, "Sadece ters çevirdim başka bir şey yapmadım" dedi.