AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ HESAPLARINA BUNLARI EKLEDİLER

AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ HESAPLARINA BUNLARI EKLEDİLER

Başkan Yılmaz’ın fotoğrafı yerine PYD bayrağı ve fotoğraflar konuldu.

SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz’ın 'Twitter ve Facebook’taki hesapları PYD yandaşı 'Coldhackers' adlı hacker grubu tarafından ele geçirildi. Başkan Yılmaz’ın fotoğrafı yerine PYD bayrağı ve fotoğraflar konuldu.

TAKİPÇİLERİ ŞOK OLDU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 5 bin 451 takipçisi bulunan Twitter hesabı ile Facebook hesabı dün 'Coldhackers' adlı bir hacker grubu tarafından hacklendi. Hesapta üzerinde 'Kürdistan IŞİD’e mezar olacak' yazısı ve Kürtçe cümleler ile bir kişinin PYD bayrağını diktiği bir fotoğraf paylaşıldı. Ayrıca hesapta PYD’nin silahlı kanadı YPG ile Kobane ile ilgili linkler paylaşılıp altına 'Faşist saldırıyı kınıyoruz' yazıldı.

BAŞKAN YILMAZ, DUYURU YAYINLADI

Başkan Yılmaz’ın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarının ele geçirilmesinin ardından başka bir hesap üzerinden Başkan Yılmaz açıklama yaptı. Yapılan duyuruda, şöyle denildi:

"Şahsım adına açılmış olan https://www.facebook.com/yzysamsun uzantılı Facebook hesabım ve @yzy55 uzantılı twitter hesabım, illegal yollardan ele geçirilmiş olup, bu hesaplardan şahsım adına yayınlanabilecek olan her türlü bilgi ve mesajlara itibar edilmemesini önemle rica ederim."

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

 

AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ HESAPLARINA BUNLARI EKLEDİLER

Kaynak:Haber Kaynağı