AKP'Lİ BAŞKANIN DANIŞMANI VE EŞİ FECİ KAZADA ÖLDÜ

AKP'Lİ BAŞKANIN DANIŞMANI VE EŞİ FECİ KAZADA ÖLDÜ

Başkan Altepe, "Acı haberi öğrenir öğrenmez yola çıktım. Karşıdan gelen Konya plakalı bir araçla kafa kafaya çarpışmışlar" dedi.Kaza bugün öğle saatlerinde...

BURSA Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala, Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitirdi. Pala çiftinin çarptığı aracın sürücüsünün de öldüğü kazada, 4 kişi de yaralandı.

BURSA'YA DÖNERKEN BURDUR'DA KAZA GEÇİRDİLER

Kaza bugün öğle saatlerinde Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarında meydana geldi. Eşi Hilal ile birlikte Antalya tatilinden dönen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü 62 yaşındaki Semih Pala yönetimindeki otomobil, Aşur Gökçe yönetimindeki otomobille çarpıştı. İki aracın da hurdaya döndüğü kazada Hilal ve Semih Pala çiftiyle diğer aracın sürücüsü Aşur Gökçe yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Eşi Hilal Pala ile birlikte Antalya tatilinden dönen Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü Semih Pala'nın yönetimindeki 16 HS 952 plakalı otomobil, saat 14.30 sıralarında Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Aşur Gökçe'nin kullandığı 42 AEY 03 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Mehmet Semih Pala ile diğer aracın sürücüsü Aşur Gökçe olay yerinde, Semih Pala'nın eşi Hilal Pala ise götürüldüğü Isparta Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kaza yerindeki incelemenin ardından Mehmet Semih Pala ve Aşur Gökçe'nin cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralılar, ölün şoför Aşur Gökçe'nin eşi 35 yaşındaki Birgül Gökçe, çocukları 11 yaşındaki Leyla, 5 yaşındaki Büşra ve 2 yaşındaki Kader ise ambulanslarla Burdur'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞMIŞLAR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP Recep Altepe, eski danışmanı olan Semih Pala ve eşi Hilal Pala, kazada öldüğü haberini, tatil yaptığı Afyonkarahisar'da öğrendi. Haberi alır almaz Burdur'a hareket eden Başkan Altepe, "Acı haberi öğrenir öğrenmez yola çıktım. Karşıdan gelen Konya plakalı bir araçla kafa kafaya çarpışmışlar" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı