AKP’li başkandan ‘manşet’ ricası

AKP’li başkandan ‘manşet’ ricası

AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan adına gazetelere bir e-mail gönderen AKP Yalova İl Başkan Yardımcısı Eyüp Pirinç, haberin manşetten verilmesini istedi.

CHP Yalova milletvekili ve CHP Grup Başkan vekili Muharrem İnce ve CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel’in hakkında bir basın açıklaması yapan AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan bu açıklamalarının gazetelerde manşet olması için basın mensuplarına özel bir e-mail yolladı.

Yolladığı e-mail ile gazetecilerden açık açık haberi manşet yapmalarını isteyen Pehlivan’ın yardımcısı Eyüp Pirinç, sipariş haber yaptırmak için gazetecilere baskı uygulamaya çalışıyor.

Gönderilen e-mail’in bir kopyasına ulaşan CHP’li Muharrem İnce, e-mail’in bir fotoğrafını kendi twitter hesabından paylaştı.

Gönderilen e-mail’de şu ifadelere yer verilmiş;

“Sayın Basın Mensupları,
Ekteki dosyada son dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Sayın Muharrem İnce ve Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Özcan Özel’in yapmış olduğu açıklamalara cevaben AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın açıklaması vardır.
İlgili Habere özen gösterir ve yarınki gazetelerde manşetten çıkmasını sağlarsanız seviniriz.
İyi çalışmalar…
Saygılarımla,
Yalova Ak Parti İl Başkan Yardımcısı
Tanıtım ve Medya Başkanı
Eyüp Pirinç”