AKP'Lİ BAŞKANDAN AKP'YE ŞOK

AKP'Lİ BAŞKANDAN AKP'YE ŞOK

.

AKP’nin Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman, partisinin belediye meclis üyeleri seçimine tepki göstererek sosyal medyadan “Hırsız ekip iş başında” şeklinde mesaj attı.Karaduman'ın ayrıca 'her türlü yazılı ve görsel basın bedel karşılığı zaten kullanılıyor bunlara hiç gerek yoktu ' ifadesi dikkatlerden kaçmadı
 

İLK MÜRACAAT 
Ak Parti’den büyükşehir belediye başkanlığına ilk  resmi aday adaylığı müracaatını geçtiğimiz Ekim ayında  İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman yapmıştı
 

İşte O Twittler:






Gazetecilerin bu konudaki sorusunu yanıtlayan Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman "Galiba bir yanlış anlaşılma olmuş. Son iki Cuma Namazı'nı kıldığım Eruslu Camii'de ayakkabılarım çalındı. Buna tepki için "Hırsız ekip işbaşında" diyerek tweet attım" dedi.
Bu arada "Hırsız ekip işbaşında" tweetini atan Gaziantep'in AKP'li İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman'ın, polise, ayakkabılarının çalındığı yönünde şikayet bildiriminde bulunmadığı da öğrenildi.

Menderes Karaduman'ın bu tweetleri bilerek attığını söyleyen ve adının açıklanmasını istemeyen Gaziantepli bir başka AKP üst düzey yöneticisi ise "Tweetlere bakınız.Önce tüm ilçelerin meclis üyelerinin listesini incelediğini belirtmiş ve Karkamış'ta tanıdık bir tek isme rastladığını yazmış. Ardından da ‘İlçelere de kurucu filan koymamışlar tam kıyım listesi bu, seçimlerde nasıl sonuç çıkar gerçekten merak ediyorum yazık günah be’ yazmış.
Siz olsanız bunlar yazıldıktan sonra ‘Hırsız ekip işbaşında’ diye yazarsanız ne anlaşılır" dedi.
 

 

Kaynak:Haber Kaynağı