AKP'Lİ BAŞKANA BU YÜZDEN SALDIRMIŞLAR

AKP'Lİ BAŞKANA BU YÜZDEN SALDIRMIŞLAR

AKP'li belediye başkanı 10 kişilik bir grubun yumruklu saldırısı sonucu yaralandı..! İŞTE NEDENİ

Garaj Amiri'ni vidanjör şöförü yapınca

RİZE'nin Çayeli İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e dün gece yapılan saldırının nedeni ortaya çıktı.
Başkan Esmen'e, seçimde en güçlü rakibi olan Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi'yi desteklediği için garaj amirliğinden alarak vidanjör şöförü yaptığı Azmi Çakır'ın yakınlarının saldırdığı belirlendi. Azmi Çakır ile 3 kişi gözaltına alındı.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINA YUMRUKLU SALDIRI

Olay dün saat 21.30 sıralarında Çayeli Öğretmenevi önünde yaşandı. İlçe Müftülüğü'nce Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ile akrabası olan şoförü Hasan Esmen, çıkışta 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Olayda yüzlerine ve vücutlarına aldıkları darbelerle hafif yaralanan Başkan Esmen ile şoförü Hasan Esmen, Çayeli Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Evinde istirahata çekilen Başkan Esmen'in kimseyle görüşmediği öğrenildi.

VİDANJÖR ŞOFÖRÜ YAPTIĞI GARAJ AMİRİNİN YAKINLARI SALDIRDI

Çayeli'de AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Dr. Atilla Esmen, 30 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Çayeli Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi'yi destekleyen belediyenin Garaj Amiri Azmi Çakır'ı görevden alarak vidanjör şoförü yaptı. İddiaya göre bu durumu hazmedemeyen Çakır'ın yakınları, başkan Esmen ve şoförüne saldırı olayını gerçekleştirdi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ile şoförü Hasan Esmen ve tanıkların ifadelerine başvurdu. Polis ekipleri, saldırı olayına karıştıkları gerekçesiyle vidanjör şoförü yapılan Azmi Çakır ile yakınları Y.Ç., S.Ç. ve Y.U.'yu gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı