'AKP'li 600 başkanın adı yolsuzluğa karıştı'

'AKP'li 600 başkanın adı yolsuzluğa karıştı'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AKP'li 600 belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını söyledi.

AKP'Lİ 600 BELEDİYE BAŞKANININ YOLSUZLUĞA ADI KARIŞTI

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ardından neredeyse hergün yeni bir iddia ortaya atılıyor. 4 Bakanın adının karıştığı iddiların ardından bir bomba açıklama da Saadet Partisi genel başkanı Mustafa Kamalak'tan geldi. Kamalak yaptığı konuşmada, son operasyonda gözaltına alınıp serbest bırakılan Fatih belediye başkanı ile birlikte AKP'nin yolsuzluğa adı karışan başkan sayısını 600 olarak ilan etti. CHP MHP' ve BDPli belediye başkanlarınında yolsuzluklarda adlarının geçtiğini konuşmasında anlatan Kamalak, "hırsızların, yolsuzcuların peşinden gitmeye mecbur musunuz" dedi.

ŞOK AÇIKLAMA

Niğde'de Hüdavent Hatun Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Genel Başkan Kamalak, Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak ile belde belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da yer veren Kamalak, birçok belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürerek şunları söyledi:


"Bunlardan 599 Ak Partili belediye, son olarak da Fatih Belediye Başkanının da adı buraya karıştı. Böylece Ak Parti'de yolsuzluğa adı karışanların sayısı 600 oldu. Ayrıca CHP'li 454 belediye başkanı, MHP'li 232 belediye başkanı ve BDP'li 96 belediye başkanın adı yolsuzluğa karışmıştır. Allah aşkına mecbur musunuz hırsızların yolsuzcuların peşinden gitmeye." şeklinde konuştu. Saadet Partisi genel Başkanı Kamalak'ın söz konusu açıklamasını ekli videodan izleyebilirsiniz.