AKP'DEN YENİDEN VEKİL OLMAK İÇİN CUMHURİYETİ AŞAĞILADI

AKP'DEN YENİDEN VEKİL OLMAK İÇİN CUMHURİYETİ AŞAĞILADI

Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi"

Genel seçim yaklaştıkça, adayları tek belirleyecek kişi olan Erdoğan'a milletvekilleri arasında ilgi ve sevgi inanılmaz bir hızla artıyor. Erdoğan'ı göklere çıkartma yarışında, Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner önde gidiyor. Sahneye birde Balıkesir Mileltvekili Tülay Babuşcu çıktı. Babuşçu Erdoğan'ın sarayında antik devir askerlerinin kostümlü gösterileri ile karşıladığı ve tüm dünyanın fena dalga geçtiği, Filistin Devlet başkanı Abbas'ın karşılanması olayı ile topa girdi. Gösterinin Erdoğan'ın müthiş zekası olduğunu ileri süren Babuşçu büyük ihtimalle yeniden aday olacak.

FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuçşu, Facebook'taki hesabında tepki çeken bir yorumda bulundu. Milletvekili Babuşçu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ZEKASI

Fotoğrafa kendi yorumunu da ekleyen Babuşçu, "Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin'i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı'yla Cumhurbaşkanı'mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı'mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi" diye yazdı

Kaynak:Haber Kaynağı