AKP'DEN TUĞRUL TÜRKEŞ AÇIKLAMASI

AKP'DEN TUĞRUL TÜRKEŞ AÇIKLAMASI

Partisinin kararlarına rağmen AKP'den gelen Bakanlık teklifini kabul ederek büyük tepki alan Tuğrul Türkeş'in MHP'den atılmasının ardından AKP'ye geçmesine açıklama yapıldı.

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de yaptığı konuşmada, MHP'nin eski Genel Başkanı Tuğrul Türkeş'in, AK Parti'den aday olmasıyla ilgili olarak, "Bizim aramızda olması, siyasete bizimle devam etmesini partimiz adına kazanç olarak düşünüyorum" dedi.

"TUĞRUL TÜRKEŞ AK PARTİ İÇİN KAZANÇ"

MHP'nin eski Genel Başkan yardımcılarından ve kurucu lider Alpaslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'in siyasete AK Parti'de devam edeceğinin hatırlatılması üzerine Bakan Zeybekci, "Alparslan Türkeş ismi sembol isimdir. Tuğrul Türkeş ile ilgili görüşlerim baştan bu yana pozitifti. Sembol isim olan, Türkiye'de vatan-millet dendiğinde, bayrak dendiğinde, vatan dendiğinde bir şekilde inisiyatif alabilen, rahmetli Alpaslan Türkeş'in herkesin kalbinde yeri vardır. Onu temsil anlamında Tuğrul Türkeş de, partisinde de sembol isimlerdendir. Bizim aramızda olması, siyasete bizimle devam etmesini partimiz adına kazanç olarak düşünüyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı