AKP'DE MORALLER BOZULDU

AKP'DE MORALLER BOZULDU

Gökçek'e çok fena gönderme

Büyük bir çoğunluğu AKP'nin kabul edilen itirazlarından oluşan 1 Haziran seçimleri yapıldı. Hükumetin tüm gücünü kullanarak yeniden yapılan seçimlerde AKP büyük hayal kırıklığı yaşadı. AKP'nin kaybettiği bir çok seçim bölgesi ise Ankara Büyükşehir belediye başkanı melih Gökçek'in büyük destek verdiği yerler olunca Gökçek sosyal medyada yine alay konusu oldu.

Melih Gökçek seçim sonuçlarına hiç değinmediği Twitter hesabına Yalova mileltvekili Muharrem İnce'nin alaylı göndermelerine maruz kaldı. 

AKP'DE MORALLER BOZULDU

30 Mart’ta kazandığı Çankırı Şabanözü ve Bayburt Aydıntepe ilçelerini de MHP’ye kaptıran AKP’demoraller bozuldu. Yalova’da sonuçların kesinleşmesinin ardından AKP il binası karıştı, partililerin kavgasını polis ayırmakta güçlük çekti.

Yalova’da 1453 adlı AKP’li grup, oy sayımları sırasında okullara saldırdı. Bitlis Güroymak’ta BDP, AKP’ye 1180 oy fark atınca elektrikler kesildi. Niğde’nin Bağlama beldesinde ise taşlı sopalı seçim kavgasını jandarma havaya ateş açarak durdurdu. Ağrı’da Sırrı Sakık’ın kazanmasının anrdından Doğubeyaszıt’ta ise yüzleri maskeli bir grup Emniyet Amirliği ve Uluyol Karakolu’na taşılı saldırıda bulundu.

SEÇİMDEN ÖNCE NE DEMİŞLERDİ

aerhea.jpg

TERKEDİLMİŞ KAMP ÇADIRI

srgsg.jpg

SOSYAL MEDYADA DİĞER TEPKİLER

Seçim öncesinde Yalova için çok iddialı tweetler atan Melih Gökçek'in seçim sonuçlarından sonra konuyu unutmasının ardından Gökçek'e yapılan göndermeler cumhuriyet sitesinde böyle yer aldı.

AKP'nin itiraz ettiği birçok seçim bölgesinde Seçim kurulu itirazları kabul ederken, birçok seçim hilesi söylentisinin bulunduğu Ankara'da bütün başvurulara rağmen seçimler iptal edilmedi ve Melih Gökçek çok az bir oy farkla tekrar başkan seçildi. Melih Gökçek Yalova seçimleri öncesinde 'Yalova'ya kamp kuracağım' demişti. Ancak seçimleri CHP kazanınca Melih Gökçek'in bu sözü sosyal medyada olay oldu. Yurttaşlar Melih Gökçek'in bu sözleriyle uzun süre espri yaptı. İşte o tweetler:

KAYBETME BAŞARISI

Laubali Yokuşu ‏@laubali_yokusu

@06melihgokcek İ. Melih Gökçek, Yalova seçimlerinin kaybedilmesinde gösterdiğiniz başarıdan dolayı teşekkür ederiz

 

Free Willy ‏@saimergn

Melih Gökçek'in Yalova Kampı bitti. Memlekete dönüyor.

 

achieve ‏@Rodex55

2 oy farkla kazandığımız (iptal edilen) Eskişehir'in Mahmudiye ilçesini Melih Gökçek ziyaretinden sonra 1271 oyla kazandık. Hayırlı olsun...

 

♛samet izibellisiz ‏@sametizibelisiz

La Gökçek la Gökçek melih Gökçek çek çek melih Gökçek :)) Eskişehir sağlam ayar verdi hacı @06melihgokcek

 

Haluk Teoman ‏@HalukTeo

Rüyalarında sürekli "Bir kar yağar İnce İnce! AKP'nin hali nice.." parçasını duyan Melih Gökçek, Çocuk Psikoloğu Lale Ar'dan randevu aldı..

 

Mert Kurt ‏@_MRKT_

Ankara'da seçimler tekrarlansa CHP kazanır..Melih Gökçek kedi katliamı yapar @nihatsirdar

 

YENİ PARTİ PLATFORM ‏@normaldir

Eskişehir de kaybeden Melih Gökçek oldu! Kuyruğunu kıs Ankara da Mansur un hakkı olan koltukta otur. Senin neyine seçim propagandası be!

 

Sevinç Doğu ‏@sevincdogu

Eskişehir Mahmudiye'de Melih Gökçek ziyaret etmeden önce akp chp arasındaki oy farkı 7 ziyaretten sonra 1271 :)Melihcim?

 

socialist ‏@kentswitchh3

hayat melih gökçek in yumurta takipçileriyle hava atması kadar saçma

 

TCcengizuyanık.M.K.A ‏@cengizuyanik36

MELİH GÖKÇEK YASTAMI NE ORTALARDA YOK GİTTİYİ HER YERİ BATIRAN MELİH TAYYİP KESİN SENİ DÖVER

Kaynak:Haber Kaynağı