AKP'DE İSTİFA PATLAMASI

AKP'DE İSTİFA PATLAMASI

.

 150 AKP'li daha CHP'ye geçti

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan'ın CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından AKP'de yaprak dökümü başladı.

Geçtiğimiz hafta 600 AKP'liyi CHP'ye katan Gürbüz Çapan, bugün AKP Esenyurt İlçe Teşkilatı kurucularının da aralarında bulunduğu 150 AKP'liye CHP rozeti taktı.
350 AKP'li CHP'ye geçti!


ÇAPAN: ÖZGÜRLÜĞÜN İKTİDARINI KURACAĞIZ


CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan, 150 AKP'liyi daha CHP'ye kattı. Gürbüz Çapan Gönüllüleri Seçim Ofisi'nde aralarında AKP'nin Kurucular Kurulu Üyeleri'nin de bulunduğu 150 yurttaşla buluşan Çapan, "Hepinizi güneşin sofrasına, baba ocağınıza davet ediyorum. Birlikte özgürlüğün ve güneşli güzel günlerin iktidarını kuracağız" dedi.


DİLCE: AKP'NİN HAKSIZ UYGULAMALARI.


Dr. Gürbüz Çapan'ın ardından CHP'ye katılan grup adına basın açıklaması yapan AKP Esenyurt Kurucular Kurulu Üyesi Yüksel Dilce, özellikle 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından AKP yönetiminin samimiyetsiz ve eleştiriye kapalı olması sebebiyle bu kararı aldıklarını ifade etti. Dilce, "2001 yılından bu yana AKP teşkilatında, çeşitli birimlerinde görev almış arkadaşlarımız ile parti üyeliğinden istifa etme kararı almış bulunmaktayız. Kararımızın gerekçesi şu andaki AKP yerel yönetiminin haksız, samimiyetsiz ve eleştiriye kapalı siyasi yaklaşımıdır" dedi.


"EVRENSEL BELEDİYECİLİK İÇİN ÇAPAN"

Dr. Gürbüz Çapan'ı destekleme kararı aldıklarını belirten AKP Esenyurt Kurucular Kurulu Üyesi Yüksel Dilce, "AKP'ye emek vermiş olan ve bizimle birlikte bu gidişata bir nebze de olsun dur demek isteyen arkadaşlarımız ile Esenyurt'ta daha samimi, güler yüzlü, evrensel düşünen bir belediyecilik anlayışı için Gürbüz Çapan'ı seçim süreci ve sonrası için destek verme kararı almış bulunmaktayız. Kararımızın Esenyurt için hayırlı olmasını temenni ederiz" diye konuştu.


ROZETLERİ DR. ÇAPAN'DAN.

Belediye çalışanlarının da istifalarına destek verdiklerini fakat AKP'li yönetimin şerrinden çekindikleri için desteklerini açıkça ifade edemediklerini belirten Dilce'ye rozetini CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan taktı. Sembolik rozet takma merasiminde CHP Esenyurt İlçe Başkanı Alaettin Erbaş ve CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Sadık Özmat da bulundu.