AKP'de istifa depremi

AKP'de istifa depremi

AKP'de istifa depremlerinin sonu gelmiyor. Belediye başkanlarının zorla istifa ettirilmeleri kervanına yenileri eklenmeye başladı.


AKP'de Belediye başkanları istifasının ardından şimdide il başkanları istifa depremleri yaşanıyor. Genel Merkez tarafından istifası istenen başkanlardan İstanbul il başkanı Selim Temurci verilen sürenin ilk gününde istifa etti.Hürriyet'in haberine göre AKP'nin yeni İstanbul il başkanı da belli oldu.

İŞTE YENİ BAŞKAN

Selim Temurci’nin istifasının ardından yeni il başkanının kim olacağı da belli oldu. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre yeni il başkanı Bayram Şenocak olarak belirlendi. AK Parti’de bazı il başkanlarının daha istifa edebileceği öğrenildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı görevini 3 yıldır sürdüren Selim Temurci yaptığı basın açıklaması ile görevi bıraktığını açıkladı. Bu açıklamanın hemen ardından yerine Temurci’nin yerine gelecek isim de belli oldu.

İstanbul’a sürpriz il başkanıAynı zamanda MÜSİAD yönetim kurulu üyesi de olan Bayram Şenocak AK Parti İstanbul İl Başkanlığına getirildi.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti’de bazı il başkanlarının istifası istendi ve kendilerine bir hafta süre tanındı. İstanbul İl Başkanı Temurci bir haftalık süreyi beklemeden istifa etti.

YENİ BAŞKAN ŞENOCAK KİM

1978’de Trabzon’da doğan Bayram Şenocak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Gençlik Kolları’ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar’dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu.

İlgili Haberler