AKP YİNE İTİRAZ EDİYOR

AKP YİNE İTİRAZ EDİYOR

AKP itiraza doymuyor.

30 Mart seçimlerinde CHP'nin kazandığı Yalova seçimlerine itiraz ederek seçimi yenileten AKP bu sefer de itirazını sürdürüyor. CHP'nin adayı Vefa Salman'ın bugün yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre kazandığı seçime itiraz eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Abdülhamit Gül, Ak Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, temel felsefelerinin sandık iradesinin her şeyin üstünde, bu iradeye milletin iradesine sahip ve saygılı olan bir parti olduklarını söyledi.

Gül, şöyle devam etti: 

“Bugün Yalova’da kesin olmayan sonuçlar var. Ama Yalova halkının verdiği karara saygılıyız. Şu anda ilgili avukat arkadaşlarımız seçim kurulunda gerekli itirazları yapıyorlar. 800-900 civarında oyla ilgili itirazımız var. Gerek sandık esnasında, gerekse seçim kurulunda baki olan itirazlarımız var. Kesin sonuçları seçim kurulu paylaşacak. Seçim sonuçları ülkemiz için Yalova için hayırlı olmasını diliyoruz. Yalova halkı ve tüm milletimiz çok güzel hizmetleri Ak Parti hükümeti ile yaşadı bundan sonrada yaşayacaktır. Bundan sonra biz yine milletimizin halkımızın yanında güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Yalova halkına göstermiş oldukları teveccühten ötürü teşekkür ederim."

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Abdülhamit Gül, itiraz gerekçelerinin belli olup olmadığı sorusu üzerine, "Seçim kurulunda ve sandık başında 298 Sayılı Seçimin Temel Hükümlerine İlişkin Kanunla alakalı yasal itirazlarımızı arkadaşlarımız yapacaklar. Biz de gerekli bilgiyi alacağız" yanıtını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı