AKP YARALARINI BÖYLE SARIYOR

AKP YARALARINI BÖYLE SARIYOR

7 Haziran seçimlerinde yıllardır alıştıkları seçim zaferlerinin yerine şok yaşayan AKP, Ramazan Ayı fırsatından yararlanarak partiye küsenleri geri kazanmaya çalışıyor.

AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin düzenlendiği iftar yemeğinde “Aile içinde kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir. Bize gönül kırgınlığı olan partililerimize tek tek ulaşıp gönüllerini almaya gayret ediyoruz” dedi. Düzenlenen davette AKP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in görünmemesi dikkat çekti.

YOLSUZLUKLARDAN BAHSEDİLMEDİ

Antalya’da Ak Parti il başkanlığı eskisi ve yenisiyle il başkanları, milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ve belediye başkanlarıyla iftarda biraraya geldi. Ev sahipliğini İl Başkanı Rıza Sümer’in yaptığı iftarda yeni seçilen milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Ak Partili belediye başkanları Hakan Tütüncü ve Kaan Osman Sarıoğlu’yla birlikte Osman Akman, Burhan Kılıç gibi eski milletvekilleri, Habip Akhan’ın da aralarında bulunduğu teşkilatın önemli isimleri yer aldı.

Partinin Gazi Bulvarı’nda bulunan il başkanlığı önünde düzenlenen iftarda milletvekilleri adına konuşan Köse, “Her sıkıntıyla beraber bir ferahlık vardır. Bu dönemlerin sonunda memleketimiz feraha erecektir. Gece gündüz demeden çalışmaya gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.

7 HAZİRAN KADER NOKTASI

İl Başkanı Rıza Sümer ise partisinin 7 Haziran seçimlerinden yekvücut olarak çıktığını belirterek, “Aile içinde kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir. Bunları küçük görmeyip bize gönül kırgınlığı olan partililerimize tek tek ulaşıp gönüllerini almaya gayret ediyoruz. Ramazan ayının varsa dargınlıklarımızın son bulmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Davetlilerin oldukça neşesiz ve moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı

 

Kaynak:Haber Kaynağı