AKP SEÇİM ARACINA BUNU YAZDILAR

AKP SEÇİM ARACINA BUNU YAZDILAR

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, AKP ilçe teşkilatının seçim araçlarına halk tepki gösterdi

AKP'nin seçim aracına 'hırsız var' tepkisi
 

Yerel seçimler yaklaştıkça gündemde ki konular seçim çalışmalarına etki ediyor. Gazetlerde çıkan haberlerde, yurdun bir çok yerinde AKP adaylarının çalışmaları halktan tepki alıyor. Vatandaşların dile getirdikleri tepkilerin başında gündemden düşmek bilmeyen yolsuzluk olayları var. Eylemler ise daha çok adayların seçim çalışmasında kullandıkları araçlar üzewrine yapılıyor. Güneydoğudan sık sık gelen AKP'nin seçim araçları ya da bürolarına yapılan taş atma eylemi, batı bölgelerinde araçların üzerine yazılar yazma şeklinde gerçekleşiyor. Birgün gazetesinde bu gün yer alan bir haberde ise Bursa'nın İznik ilçesinde gerçekleşti.

SEÇİM ARACINA "HIRSIZ VAR" YAZISI

Bursa halkı, AKP İznik İlçe Teşkilatı binası önünde park halinde bulunan seçim araçlarının üzerine sprey boyayla 'Hırsız var' ve 'Anlamadım babacım' yazarak tepki gösterdi.
Durumun bildirilmesinin ardından polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.  İlçe Emniyet Müdürü Tolga Şanlı’nın da olay yerine gelerek bilgi aldığı soruşturmada çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

hirsiz-vaaar-!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı