AKP REZA ZARRAB'A BÖYLE SAHİP ÇIKTI

AKP REZA ZARRAB'A BÖYLE SAHİP ÇIKTI

ABD'nin yasa dışı ticaret ve kara para aklama suçlarından tutukladığı 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu zanlısı Reza Zarrab'a AKP Bakan Düzeyinde yine sahip çıktı

ÖNÜNE YATARIM REZA

Adalet Bakanı Bozdağ Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması ile ilgili açıklama yaptı.Oda Tv.'nin haberine göre, 17 Aralık operasyonu sürecinde eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in Reza Zarrab'a telefon konuşmasında sahip çıkacağını ifade ederek "Senin önüne yatarım Reza" dediği gündeme gelmişti.

HUKUK İÇİNDE YAPILDI

Adalet Bakanı Bozdağ Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, “Türkiye yaptığı bütün işleri, bugüne kadar anayasa ve hukuka göre yapmıştır; İran'la ilişkiler dahil” dedi.

Bozdağ'ın açıklaması şöyle:

"Bizim özel bir takibimiz, herhangi bir endişemiz yok. Türkiye yaptığı bütün işleri, bugüne kadar anayasa ve hukuka göre yapmıştır; İran'la ilişkiler dahil. Bundan sonra da anayasa, hukuk, uluslararası hukuk çerçevesinde doğru olanları bu milletin yararına olacak bir biçimde yapmaya devam edecektir. Hep beraber göreceğiz ne olacağını."

Kaynak:Haber Kaynağı