AKP ÖNÜNDE POLİS EYLEMİ

AKP ÖNÜNDE POLİS EYLEMİ

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün aldığı karar üzerine mağdur edilen yüzlerce polis adayı AKP Genel Merkezinde toplandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün aldığı karar üzerine mağdur edilen yüzlerce polis adayı AKP Genel Merkezi'nde toplandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, polis olmak isteyen 3 bin 300 öğrenciyi mağdur edecek bir karara imza attı.

Geçtiğimiz yıl Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarını yedek listesinde kazanan ve sırasını bekleyen adayların hakları bu yıl iptal edildi.

AKP ÖNÜNDE POLİS EYLEMİ

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 400 polis okulu adayı, AKP Genel Merkezi önünde mağduriyetlerini bildirmek için basın bildirisi okudu.

“ERDOĞAN SESİMİZİ DUYSUN”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüşen polis adayları, düzenlemeye gidilmemesi üzerine Ankara’da toplandı. Polis adayları, seslerini Başbakan Erdoğan’a duyurmaya çalışırken, İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan da randevu talep etti.

Yağmura aldırmadan genel merkez önünde bekleyen polis adayları, bu düzenleme sonucunda mağdur edildiklerini ve sadece haklarını istediklerini belirtti.

ASKERE ÇAĞIRILIYORLAR

Polis adaylarının yedek olarak görüşmesi sonucunda askerlikten terhis edilen öğrencilerin de aralarında bulunduğu grup, adaylıklarının iptali sonucunda askerlik şubelerinden çağrılmaya başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı