AKP MUĞLA'DA ESKİ ADAYLARI SIFIRLADI

AKP MUĞLA'DA ESKİ ADAYLARI SIFIRLADI

AKP Muğla'da daha çok milletvekili almak için eski adayları sildi. Sürpriz ise Erken Mumcu'nun kankası eski mileltvekili Hasan Özyer'in yeniden aday gösterilmesi

AKP, Muğla'da 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçime, 7 Haziran'daki listesinde 3 ismi değiştirerek girecek. İkinci sıradan girdiği seçimde milletvekili olan Hasan Kökten bu defa listede yer almadı. Kökten'in yerine AKP Muğla eski İl Başkanı Nihat Öztürk aday gösterildi.

ESKİLERİ SIFIRLADILAR

Yeni listeye Kökten'in yanı sıra Mehmet Yavuz ve Özben Yelda Erol Gökcan da giremedi. Orman Mühendisi Muhittin Kayabaş dördüncü sıradan, bürokrat İsmail Baykal ise altıncı sıradan listede yerini alan yeni isimler oldu.

KÜSMEDİM KIRILMADIM ÇALIŞTIM

İkinci sıradan aday gösterilen AKP Muğla eski İl Başkanı Nihat Öztürk, "7 Haziran'daki seçimde aday gösterilmediğim için kimseye küsmedim, kırılmadım. Seçim döneminde aday arkadaşlarım ile birlikte gece-gündüz çalıştım. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şu an büyük mutluluk içerisindeyim. Muğla'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İŞTE AKP LİSTESİ

"Birinci sıra milletvekili ve turizmci Hasan Özyer, üçüncü sırada evhanımı Elvan Göçer, beşinci sırada emekli albay Mehmet Tire."

 

Kaynak:Haber Kaynağı