AKP MİLLETVEKİLİNDEN HAKAN ŞÜKÜR'E ŞOK TEKLİF

AKP MİLLETVEKİLİNDEN HAKAN ŞÜKÜR'E ŞOK TEKLİF

"Tekrar milletvekili adayı olacakmısınız?" şeklindeki soruya ise Şükür'ün cevabı şu şekilde oldu:

Bağımsız milletvekili Hakan Şükür, Bugün TV'de katıldığı "Erkam Tufan Aykam'la Analiz" programında Meclis'te yemin ettiği gün yaşadığı anısını anlattı. Şükür, o gün önemli bir AK Parti milletvekilinin kendisine, "3 dönem çok çabuk geçiyor. Akıyorken doldur." dediğini söyledi.

"DİYANET'TEN TIK YOK"

Programın sunucusu Erkam Tufan yolsuzlukla ilgili konuların geçtiği anlarda Hakan Şükür'e şunları sordu:

"Diyanet'ten tık yok. Kur'an'a hakara makara tık yok. Hoşgeldin Allah'ın elçisi Erdoğan'a tık yok. Nasıl oluyor bu? Nasıl izah ediyorsun?"

"AKARKEN DOLDUR"

Hakan Şükür ise bu soruya karşısında yaşadığı bir anısını anlatarak şu açıklamalarda bulundu:

"Birçok alanda ekonomik olarak bağlanan veya konumunda memnun olanlar şu cadı sürecinde biraz imtina ediyorlar. Korku salındı. Bu korkunun üzerine birçok şey inşa edildi. Herkesten de aynı şeyi beklememek lazım. Bu süreçte saflar belirlendi. Çünkü yarın bunların hepsi bir delil. Benim siyasetten bir beklentim yok. Meclis'e girdiğimde, yemin törenine girdiğimde, bugün en ön sırada paralel safsatası yalanını savunan çok etkili birinin bana '3 dönem çok çabuk geçiyor, akarken doldur' demesinden bugün yaşananlar arasında bir bağlantı kuruyor."

"ÖNEMLİ BİR MİLLETVEKİLİ"

Hakan Şükür, kendisine bu sözleri çok etkili ve önemli bir milletvekilinin söylediğini de sözlerine ekledi.

"ŞÜKÜR TEKRAR ADAY OLACAK MI?"

"Tekrar milletvekili adayı olacakmısınız?" şeklindeki soruya ise Şükür'ün cevabı şu şekilde oldu:

"Buna cevabım kesin olmayacak. 4 senelik siyasi yaşamım içinde çok kötü şeyler gördüm. Söyleyemediğim şeyler oldu. Ama son dönemde, yasaların çıkışına bakarak demokratik katılımın eksikliğini görüyorum. Başkanlık sistemi zaten fiilen uygulamada, anayasa ayaklar altında. Bu anlamda 4 senelik süreç kendi adıma, Anadolu nefesli çok güzel insanlar var ve onlar buralarda olmalı diye düşünüyorum. Bu yapının değişmesi lazım. Bu nedenle devam etme düşüncesi yönünde bir görüşüm var. Bu bağımsız olur, bir parti de olur. Teklif var demek istemiyorum. Bir kaç güne kesin kararımı vereceğim."

İŞTE HAKAN ŞÜKÜR'ÜN ANLATTIKLARI

Kaynak:Haber Kaynağı