AKP MEDYASINDA İMAM HATİP KAPATILSIN PANİĞİ

AKP MEDYASINDA İMAM HATİP KAPATILSIN PANİĞİ

İstanbul'da 15 bin polisin seferber edilerek Taksim meydanı dışına dağıtılan 1 Mayıs gösterilerinde açılan pankartlar AKP'li gazetecilerin paniğe kapılmasına yetti

İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Bakırköy'de 'İmam Hatipler Kapatılsın' pankartı taşıyan Komünist Partililer ve Diren Eğitim Emekçileri, yandaşları rahatsız etti.

Son aylarda büyük oranda artan İmam hatipli öğrencilere taciz ve tecavüz haberleri kamuoyunun büyük tepkisine neden olmuştu.

PANKARTTAN BİLE NEM KAPTILAR

Kamuoyunda ki bu hassasiyete rağmen olayların üzerinin kapatılmaya çalışılması hassasiyeti dahada artırmış,gerilim yükselmişti.

1 mayıs eylemlerinde konuya vurgu yapan pankartlar ise AKP kanadında ciddi endişelere neden oldu. Sol haberde yer alan haberin ayrıntıları şöyle.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞUNA TAKTI

AKP Milletvekili Şamil Tayyar Twitter hesabından söz konusu pankartı paylaşarak, 'İmam hatipler kapatılsın, bunun için mi?' ifadelerini kullanırken; Tayyar'ın 'bunun için'den kastının ise KP önlüğü giymiş küçük bir kız çocuğu görüldü.

FATİH TEZCAN YİNE SAHNEDE

Suriye'de yaşanan katliamlara alkış tutmasıyla tanınan isimlerden Fatih Tezcan, KP'nin pankartından rahatsız olan bir diğer isim oldu. 

YENİŞAFAK TEPKİSİ

AKP'ye yakın medya organlarından Yeni Şafak da açılan pankartı 'Çirkin pankart' ifadeleriyle okuyucularını servis etti.

TEZCAN'IN YÜREKLENDİRME TELAŞI

ekran_resmi_2016-05-01_21.12.38_0.png

ŞAMİL TAYYARI NE RAHATSIZ ETTİ "KIZ ÇOCUĞU MU?"

ekran_resmi_2016-05-01_21.13.21.png

YENİ ŞAFAK ÇİRKİN BULDU

resized_d9804-8fdb0792d57bb53ba8b34535aa560eacb8f7bc67.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı