AKP KONVOYUNDA KAZA

AKP KONVOYUNDA KAZA

Olay yerine giden itfaiye ve Jandarma ekipleri, Ersoy'un kullandığı otomobilin virajda tekerinin mıcıra kaptırılması sonucu kanala uçtuğunu belirledi.

AKP Denizli 2 sıra milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu'nun seçim çalışmalarını takip eden konvoyda, kullandığı otomobilin sulama kanalına uçması sonucu AKP üyesi Alperen Ersoy (23) ile yanındaki Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli İlyas Haytan (36) yaşamını yitirdi.

SERAYI ZİYARET ETTİLER

AKP Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, bugün saat 11.00 sıralarında Sarayköy ilçesi, Ada Mahallesi ile Ahmetli Mahallesi arasında faaliyet gösteren bir serayı ziyaret etti. Ramazanoğlu, daha sonra Sarayköy'e hareket etti. Bir süre sonra Ramazanoğlu'nun ekibi, seçim çalışmasında fotoğraf çekmekle görevlendirilen Alperen Ersoy ile kameraman olarak görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi'nde görevli İlyas Haytan'ı ortalıkta göremeyince telefonla ulaşmak istedi.

2 TELEFONDA YANIT VERMEDİ

Ancak, her ikisinin de telefonuna ulaşılamayınca yer tespiti yapıldı. Ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibine haber verildi. Haytan ve Ersoy'un Adaköy ile Ahmetli Mahalleri arasındaki sulama kanalında olduğu tespit edildi.

DALGIÇLAR ÇIKARDI

Olay yerine giden itfaiye ve Jandarma ekipleri, Ersoy'un kullandığı otomobilin virajda tekerinin mıcıra kaptırılması sonucu kanala uçtuğunu belirledi. İki kişinin dalgıçlar tarafından kanaldaki otomobilden çıkarılan cesetleri Sarayköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı