AKP KONGRESİNDE TAYYİP ERDOĞAN SÜRPRİZİ

AKP KONGRESİNDE TAYYİP ERDOĞAN SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seslendirdiği İstanbul şiirinin AKP kongresinde dinletilmesi tartışmalara yol açtı.

Yapılacak kongre nedeniyle yeniden düzenlenen spor salonuna Başbakan Davutoğlu’nun katılımcıları selamlayacağı yürüyüş platformu ve delegeler için oturma yeri inşa edildi. Karma düzenle oturulan tribünler "Bir Olduk, Birlik Olduk Birlikte Türkiye Olduk, Dava Adamlığıyla Bilgeliği Buluşturan Lider, İstanbul Anlayana Hocadır " yazılı pankartlarla donatıldı.  Ak Parti destekçilerinin tribünlerde Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahürat yapması dikkat çekti.

ERDOĞAN TEZAHÜRATI

Türk Bayrağı ve Ak Parti Bayrağının yer aldığı salonda Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterlerine de yer verildi.

ERDOĞAN’DAN ŞİİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği İstanbul şiirinin salondakilere dinletilmesi üzerine AK Parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu "Kıymetli Cumhurbaşkanımızın sesiyle bir İstanbul esintisini hep beraber yaşadık." yorumunu yaparken tarafsız olması gereken cumhurbaşkanın bir parti kongresinde kullanılması tartışmalara yol açtı.  

 

Kaynak:Haber Kaynağı