AKP KARIŞIYOR; BU TWEETLER DEPREM YARATACAK

AKP KARIŞIYOR; BU TWEETLER DEPREM YARATACAK

Yandaş Ömer Adıyaman, Başbakan Davutoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Işkın ve AKP'li İbrahim Turhan'la ilgili dikkat çeken suçlamalarda bulundu. Daha sonra tweetlerini sildi.

Hükümete yakın gazetecilerden Ömer Adıyaman, Başbakan Davutoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Seyit Ahmet Işkın ve Davutoğlu'na yakın isimlerden AKP Milletvekili İbrahim Turhan'la ilgili dikkat çeken suçlamalarda bulundu.

Olayı daha da ilginç hale getiren ise Ömer Adıyaman'ın Twitter'dan yaptığı bu suçlamarla ilgili 10 tweeti daha sonradan silmesi... Adıyaman'ın en dikkat çeken iddiası ise Fuat Avni ile ilgili.

Adıyaman o tweetlerinde Özel Kalem Müdürü Seyit Ahmet Işkın'ın kendisini daha önceki yazdıklarından dolayı tazminat davası açtığını açıkladı.

"Sorular sorarak ilerleyelim" diyen Adıyaman tweetlerinin devamında, Işkın'ın Ankara'da bir mekanda bir zarf alıp almadığını sordu. Ayrıca AKP Milletvekili İbrahim Turhan'a Başbakanlık özel aracının tahsis edilip edilmediğini de soran Adıyaman, "BB Davutoğlu'na özel gelen bilgi notlarını, BB dışında başka kimseyle paylaştınız mı? Paylaştıysanız ABD'deki iltisaklı olduğunuz kişi kim?" ifadelerini paylaştı.

Öte yandan Fuat Avni'ye ilişkin iddiaları da dile getiren Adıyaman, Fuat Avni ile ilgili ise"Facetime'dan şüpheli herhangi bir şahıs ile iltisaka geçtiniz mi? Dar dairede bilinmesi gereken bir bilgiyi Fuat Avni nereden öğrendi?" diye yazdı.

İŞTE SİLİNEN TWEET'LER

[Haber görseli]

 

[Haber görseli]

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı