AKP İLÇE YÖNETİMİNE ŞOK

AKP İLÇE YÖNETİMİNE ŞOK

Parti Genel Merkezi'nin sisteminde Vedat Emeksiz, halen Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı olarak görevine devam ediyor.

 

Çaycuma'da Adil Düzlü'nün kazandığı Ak Parti İlçe Başkanlığı Seçimlerinin üzerinden 50 gün geçmesine rağmen Genel Merkez mevcut yönetime (AKBİS) şifresini vermedi. Yerel Çaycuma Haber sitesine göre, Ak Parti Genel Merkezi'nden alınması gereken (AKBİS) şifresi alınamayınca Ak Parti Genel Merkezi'nin sisteminde Vedat Emeksiz, halen Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı olarak görevine devam ediyor.

SEÇİLDİLER AMA MERKEZ YETKİ VERMİYOR

Bu durum karşısında mevcut yönetimin yapmış olduğu görev dağılımı üyeler ve yönetim kurulu üyeleri yanında partinin yaptığı faaliyetler genel merkezin sistemine girilemediği için hiçbir resmiyet taşımıyor.

GENEL MERKEZ İSTİFASINI İSTİYOR

Ak Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre, Ak Parti genel merkeze karşı İlçe Başkanlığı Seçimlerine liste sunan yönetime halen sıcak bakmayan genel merkez, yönetim kurlu üyelerinin ve Başkan Düzlü'nün Cuma gününe kadar istifasını beklediği konuşuluyor.

MİLLETVEKİLİ İLE PAZARLIĞA OTURULACAK

Bir diğer bilgiye göre, mevcut yönetimin Cuma günü istifa edeceğini ve yerine atanacak başkanın kendi yönetimlerinden birinin olması konusunda koordinatör milletvekiliyle pazarlığa oturacakları bekleniyor.  

Kaynak:Haber Kaynağı