AKP İLÇE BİNASI ÖNÜNDE PATLAMA

AKP İLÇE BİNASI ÖNÜNDE PATLAMA

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde ziraatçı Muhittin Kayabaş'ın milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada AKP ilçe binasının önünde meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Görgü tanıkları, bir gencin binanın girişine torpil...

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde ziraatçı Muhittin Kayabaş'ın milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada AKP ilçe binasının önünde meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Görgü tanıkları, bir gencin binanın girişine torpil benzeri patlayıcı attıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi.

TORPİL ATIP KAÇTI

Olay saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki AKP ilçe merkezinin bulunduğu 3 katlı binanın girişinde meydana geldi. Ziraatçı Muhittin Kayabaş'ın AKP Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada binanın girişinden şiddetli patlama sesi geldi. Binada bulunanlarla çevredekiler paniğe kapılırken, görgü tanıkları binanın önüne torpil benzeri patlayıcı atan bir kişinin koşarak kaçtığını söyledi. Polis bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

TORPİL BENZERİ PATLAYICI

Görgü tanığı Aydan Günay, 19-20 yaşlarında kahverengi montlu bir gencin binanın girişine torpil benzeri patlayıcı attıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi. Patlama sesiyle büyük korku yaşadıklarını anlatan Günay, 'Dur' diye bağırdığını, ancak gencin kaçmaya devam ettiğini kaydetti.

AKP aday adayı Muhittin Kayabaş, "Patlamanın bizimle alakası olduğunu sanmıyorum. Emniyet güçlerimiz var. Sabote etmek için yapılmış bir hareketse bu karşılıksız kalmaz" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı