AKP İL BAŞKANI YALANINA SUÇ DUYURUSU

AKP İL BAŞKANI YALANINA SUÇ DUYURUSU

BBP suç duyurusunda bulundu.

BBP MKYK üyesi Serhat Duyar ve Kocaeli İl Başkanı Avukat Şeref Gönenli, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek hakkında, BBP üyesi ve Alperen Ocakları'nda başkanlık yapmadığı halde bir kişiyi, "BBP üyesi ve Alperen Ocakları Başkanı" deyip AK Partiye üye olduğu şeklinde açıklamalar yaptığı gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bugün Kocaeli Adliyesi'ne giden BBP Kocaeli İl Başkanı Avukat Şeref Gönenli ve BBP MKYK üyesi Serhat Duyar ve partililer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek hakkında suç duyurusunda bulundu. Adliye binası önünde açıklama yapan İl Başkanı Avukat Şeref Gönenli, AK Parti İl Başkanının partilerini karalamak istediğini iddia ederek şunları söyledi:

"AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek BBP üyesi olmayan ve Alperen Ocaklarında Başkanlık yapmamış olan Kubilay Aslan adlı kişiyi BBP üyesi ve Alperen Ocakları Başkanı olduğunu iddia ederek AK Partiye katıldığını açıkladı. Biz bu şahsı tanımayız ve partimize de üye değildir. Bu şekilde açıklama yaptığı için AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek hakkında suç duyurusunda bulunduk."

Kaynak:Haber Kaynağı