AKP Gençlik Kollarında İstifa Depremi..!

AKP Gençlik Kollarında İstifa Depremi..!

AKP Çamköy Beldesi gençlik kolları başkanı Alim Kumlu Demokrat Partiye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı ailesi ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarını övdüğü gerekçesiyle

AKP Çamköy Beldesi gençlik kolları başkanı Alim Kumlu Demokrat Partiye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı ailesi ile birlikte ziyaret ederek çalışmalarını övdüğü gerekçesiyle AKP İlçe Başkanı Arif Bozyel tarafından Çamköy Beldesi Gençlik kolları Başkanımız Hakkı Karaçaydır .Alim Kumlu parti üyemiz ve belde  eski gençlik kolları başkanımızdır, açıklaması üzerine 20-30 kişilik bir grupla AKP Fethiye İlçe binasına gelerek AKP yönetim kurulu üyesi Mehmet Sıddık  Altınkaynak ve diğer ilgililerle görüştükten sonra AKP Çamköy  Gençlik kolları başkanlığından ve AKP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Alim Kumlu bir soru üzerine “Buradaki sorun sadece AKP İlçe merkezidir. Ben Çamköy AKP Gençlik kolları başkanı iken bir başka ismin bu görevde olduğunun, ilçe başkanı tarafından açıklanması bizi yaralamıştır. AKP'li bizleri üzmüştür. Bundan böyle partimden ve üyelikten istifa ediyorum. Demokrat Partide Behçet Saatçı’ya destek vereceğim “dedi. AKP ilçe binasına belde gençleriyle gelen Alim Kumlu, ilçe yönetiminden Mehmet Sıddık Altınkaynak ve diğer yetkililerle yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra parti ilçe binasında basın açıklaması yapan Alim Kumlu 12 Aralık Perşembe günü Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’ya ailem ve arkadaşlarla ziyarette bulunmuştuk. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğimizi belirtmiştik. Bunun üzerine henüz listesi onaylanmayan AKP İlçe Başkanımız talihsiz bir açıklama yaparak Behçet Saatçı’yı ziyaret ettiğimiz için Çamköy’de gençlik kolları başkanının Hakkı Karaca olduğunu benim ise üye olduğumu belirtmiştir. Bu beldemizdeki tüm AKP'lileri yaralamıştır. Benim bütün ailem halen AKP üyesidir. Kimseye istifa etmeleri için baskıda bulunmam söz konusu değildir. Buradaki sorun sadece AKP ilçe merkezidir. Ben genel Başkanımı, partimi ve icraatlarını hep destekledim. Desteklemeye devam edeceğim”.dedi. Alim Kumlu. bir soru üzerine bundan böyle Demokrat Partiden Behçet Saatçı’ya destek vereceğini sözlerine ekleyerek istifa dilekçesini belde sakini gençlerle birlikte AKP Fethiye ilçe teşkilatı yetkililerine teslim etti.



















fethiyehaber.com