Akademisyenler Twitter’dan ders verecek!

Akademisyenler Twitter’dan ders verecek!

Akademisyenler Twitter’dan ders verecek!

İEÜ Akademisyenleri, TwitAkademi'yle Türkiye’nin ilk e–sertifikalı Twitter derslerini verecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İşletme Fakültesi, Türkiye’nin ilk e–sertifikalı Twitter derslerine başlıyor.

İEÜ İşletme Fakültesi’nin Twitter hesabı üzerinden 12 Mayıs’ta #TwitAkademi hashtagi ile başlayacak eğitimler kapsamında katılımcılar, Marka Yönetimi, Savaşın Nedenleri, Para ve Finans, Lojistik Yönetimi ile Oyun Teorisi üzerine dersler alacak.

Herkese açık olarak gerçekleştirilecek e–sertifika programının ilk etkinliği 5 hafta, 5 ders, 5 e–sertifika olarak yapılacak. Dersleri İEÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri sanal ortamda anlatacak.

‘Markaların Renkli Dünyası’ dersi Doç. Dr. Melike Demirbağ Kaplan, ‘Kan ve Göz Yaşı: Savaşı Anlamak’ dersi Doç. Dr. Balkan Devlen, ‘Paran ve Sen: Nasıl Kazanılır, Nasıl Kaybedilir?’ dersi Doç. Dr. Coşkun Küçüközmen, Akıl Oyunları: Stratejik Etkileşim ve Oyun Teorisi’ni Yrd. Doç. Dr. Burak Dindaroğlu, ‘Lojistik Her Yerde’ dersini de Yrd. Doç. Dr. Işık Özge Yumurtacı tarafından verilecek.

‘Yaş, eğitim düzeyi gibi sınırlamalar yok’

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Can Mugan, mini ders sistemi olarak adlandırdıkları programda takipçilerin https://twitter.com/ieubusiness hesabı üzerinden giriş yapabileceklerini belirterek, “Fakültemizin, twitter hesabı olan https://twitter.com/ieubusiness üzerinden, ilgili dersin hashtagı ile katılımcılar sertifika programından yararlanabilir. Dersler alanında uzman öğretim üyelerimiz tarafından verilecek. Programa, TwitAkademi’yi dileyen herkes takip edebilir. Yaş, eğitim düzeyi gibi herhangi bir sınırımız yok. TwitAkademi derslerini takip ücretsizdir. 5 hafta sürecek programımızda her ders 4 günde tamamlanacak. Akşam 21.00-22.00 arasında yapılacak. Programın takipçileri, ders bitiminde yapılacak olan mini sınavlara katılarak e-sertifikalarını alabilecek” dedi.

Prof. Dr. Mugan, program hakkındaki ayrıntılara http://ieubusiness.tumblr.com ya da fakültenin Twitter ve Facebook hesaplarından ulaşılabileceğini söyledi.