'Ak Sakallı Dede' serbest

'Ak Sakallı Dede' serbest

Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin “Ak Sakallı Dede"si Köksal Engür ve eşi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Narkotik Polisi’nin yaptığı operasyonda gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin “Ak Sakallı Dede"si Köksal Engür ve eşi Jale Engür’ün de aralarında olduğu 19 kişinin emniyetteki işlemleri sabah tamamlandı. Şüpheliler sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Terörle Mücadele Kanunu’na göre görevlendirilmiş savcılıkta sorgulanan şüphelilerden 16’sı tutuklanmaları talebiyle nöbetçi özgürlük hakimliğine sevk edildi. 

ENGÜR: “İÇMEK İÇİN ALDIM"

Şüphelilerden Köksal Engür, eşi Jale Engür ve Gökhan Aytemiz ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Evinde 1 kiloyu aşkın uyuşturucu ve hassas terazi bulunduğu öğrenilen Köksal Engür’ün savcılık sorgusunda ‘uyuşturucu içmek için aldığını, kimseye uyuşturucu satmadığını’ söylediği öğrenildi. 

"ADALET YERİNİ BULDU"

Serbest kalan Engür ile eşi birlikte adliyeden ayrıldı. Köksal Engür çıkışta gazetecilere, “Adalet yerini buldu. Sizin yaptığınız haberlerin yanlış olduğunu adalet tespit attı. Sizi kınıyorum. ödiye konuştu.