Ak Partili başkana silahlı saldırı!

Ak Partili başkana silahlı saldırı!

İZMİR'in Menemen İlçesi'nde Esnaf Odası Başkanı ve sosyal işlerden sorumlu AK Parti Menemen İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar, uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı.

Aynı zamanda Mermerli Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten evli, iki çocuk babası 56 yaşındaki Mesut Damar, bugün saat 10.30'da, başkanı olduğu Menemen Esnaf Odası'na gitmek üzere yola çıktı. Prof.Dr. Muammer Aksoy Caddesi'ne geldiğinde, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İsabet eden tek kurşunun sağ bacağının atar damarını parçaladığı belirlenen Damar, ambulansla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, aşırı kan kaybettiği belirlenen Damar, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kan takviyesi yapıldığı öğrenilen Damar'ın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Damar'ın son zamanlarda, yeşil alanların birilerine peşkeş çekilmesi, esnafın sorunları ve hakları ile ilgili çıkışları ile dikkati çektiği belirtildi. 

Polis, olay yeri ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alırken, Damar'a silahlı saldırıda bulunan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.