AK Partili Aday'ın Otobüsüne Saldırı

AK Partili Aday'ın Otobüsüne Saldırı

.

 AK Parti'nin Antalya adayı Menderes Türel'in iki seçim otobüsü iki çocuk tarafından taşlandı. Türel, "Taş atan kişiler çok küçüktü." dedi.


AK Parti'nin Antalya adayı Türel'in iki seçim otobüsü, Barış Manço Bulvarı'nda ve Mehmet Atay Bulvarı'nda taşla saldırıya uğradı. Taşları attıkları ve camları kırdıkları iddiasıyla birisi 10, diğeri 11 yaşındaki iki çocuk gözaltına alındı. İki çocuk, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 


"ÇOCUKLARIMIZI ÇİÇEK ATAR HALE GETİRMEK İSTİYORUZ"


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim otobüsüne iki çocuk tarafından yapılan taşlı saldırıyla ilgili, "Biz bu çocuklarımızın çiçek atan çocuklar haline getirilmesini önemsiyoruz" dedi. 

"KİM NE YAPARSA YAPSIN CESARETLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

Türel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nahoş bir olayla karşılaştıklarını belirtti. Siyasette nezaketi önemseyen bir anlayışla seçim kampanyasını yürüttüklerini ifade eden Türel, "Kim ne yaparsa yapsın, biz kararlılıkla, azimle, cesaretle yolumuza devam ediyoruz. Azmimizi, cesaretimizi bu veya benzeri olaylar hiç bir zaman kıramaz. Başbakanımızın söylediği gibi beyaz kefenlerimizi giyerek yola çıktık, aynen devam ediyoruz" diye konuştu. 


"TAŞ ATANLAR DAHA ÇOCUK"


Çocuklar hakkında şikayette bulunmadığını dile getiren Türel, ülke genelinde taş atan çocukların topluma kazandırılması konusunda mücadele ettiklerini kaydetti. 

Türk siyasetinin bir daha böylesine istenmeyen olayları görmemesi temennisinde bulunan Türel, "Taş atan kişiler çok küçük, 10 ve 11 yaşlarında. Biz bu çocuklarımızın çiçek atan çocuklar haline getirilmesini önemsiyoruz. Bu konuda TBMM'de düzenleme yapıldı. Bu çocuklarımızın kandırılmış çocuklar olduğunu, başka yöne yönlendirilmiş olduğunu düşünüyoruz" dedi.