AK Parti'de toplu istifa

AK Parti'de toplu istifa

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, AK Parti Turgutreis Belde Başkanı ve üyeleri akşam saatlerinde partilerinden istifa ettiklerini açıkladı, facebook sayfalarından yaptıkları duyuru ile de bunu partililerine duyurdu.

İstifa ile ilgili açıklamada bulunan Belde Başkanı Bilal Adıgüzel, "İstifaların arkası gelecek. İlçe başkanı ve yönetimin başarısızlıklarına ortak olmak istemedik" dedi.

Bodrum'a bağlı Turgutreis Beldesi'nde, bugün akşam saatlerinde, AK Parti Belde Başkanı Bilal Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri istifa kararı aldı, sosyal paylaşım sitesi facebooktan da açıklama yaparak partilerine bu kararı duyurdu. Partiden istifa eden yönetim kurulu üyeleri Osman Aktaş, Erhan Birol, Mustafa Dinçberk, Vedat Bora ve Çelebi İz adına başkan Adıgüzel, sosyal paylaşım sitesi facebooktan yaptığı açıklamada "Sayfamız ve faaliyelerimiz bugünden itibaren durmuştur. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz" denildi.

İstifalar ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belde Başkanı Bilal Adıgüzel, "İlçe başkanı ve yönetimin tutarsız davranışları ve başarısız çalışmalarına daha fazla ortak olmak istemedik. Biz daha öncede otuz üyemiz ile istifa etmiştik ancak il başkanlığımız devreye girerek istifaları durdurmuştu. Ancak yaptığımız tüm uyarıların ve bize verilen sözlerin yerine getirilmediğini görünce kesin olarak istifa kararı aldık ve uyguladık. Bu istifaların devamı gelecek. Çünkü Ak Parti'nin bu ilçe yönetimi ile Bodrum'da başarılı olması mümkün değil. İstifaların detaylı gerekçelerini birkaç gün içinde yapacağımız basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.