AK PARTİDE ŞOK İSTİFALAR

AK PARTİDE ŞOK İSTİFALAR

.

AK Parti'den toplu istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Malatya'nın Darende İlçesi Aşağıulupınar Beldesi AK Parti Başkanı, 15 yönetici ve 70'e yakın üye de partiden istifa ettiğini duyurdu.

MHP'Yİ DESTEKLEYECEKLER

Aşağıulupınar AK Parti Belde Teşkilatı Başkanı Tacettin Gökduman ile parti yöneticileri ilçe yönetimine istifa dilekçelerini verirken, önümüzdeki ay yapılacak yerel seçimde MHP'yi destekleyeceklerini açıkladı.

TEPKİ İSTİFASI

Belde yönetiminin istifası ardından 70'e yakın üye AK Parti'den istifa ettiklerini duyurdu. Belde teşkilatı önünde açıklama yapan üyeler adına konuşan Yakup Erdoğan, üye parti yönetimi ve belediye başkan adayının Aşağıulupınar'ı hiçe sayarak beldelerinden meclis üyesi göstermediğini ve bu nedenle de tepki olarak istifa ettiklerini söyledi.

TEŞKİLAT BİNASINA SİYAH ÇELENK BIRAKTILAR

Her zaman Başbakan'ın yanında olduklarını açıklayan Yakup Erdoğan, Darende İlçe teşkilatı ve Darende Belediye Başkan adayına tepki gösterdiklerini bildirdi. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP'yi destekleyeceklerini belirten Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi seçiminde ise AK Parti Adayı Ahmet Çakır'a destek vereceklerini söyledi. Erdoğan ve diğer üyeler istifaları ardından AK Parti Belde Teşkilatı binasına siyah çelenk bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı