Ahmet Hakan'dan Yiğit Bulut'u çıldırtacak rakılı gönderme

Ahmet Hakan'dan Yiğit Bulut'u çıldırtacak rakılı gönderme

Ahmet Hakan ve Yiğit Bulut arasındaki polemikte son perde: "Biz rakıyı susuz içiyoruz ustam, atam, başbakanım"

Yiğit Bulut ve Ahmet Hakan arasındaki atışmanın seviyesi geçtiğimiz günlerde Bulut'un kaleme aldığı yazıyla iyiden iyiye düşmüştü. Star gazetesindeki köşesinde Ahmet Hakan'a ağır hakarette bulunan Yiğit Bulut'a, Ahmet Hakan da bugünkü köşesinden ince bir göndermede bulundu.

"BİZ RAKIYI SUSUZ İÇİYORUZ ATAM"

Erdoğan'ın 'Bunlar rakıyı sulu götürüyor' sözlerini hatırlatan Ahmet Hakan, "Korkuyorum... Acaba Başbakan'ın rakılı açıklamasının ardından birkaç "yeni dönemin yalakası", kendilerini ortaya atıp ellerinde rakı kadehleriyle "Biz rakıyı susuz içiyoruz ustam, atam, başbakanım" falan diye poz verirler mi acaba?" diye yazdı.

YİĞİT BULUT: "ERDOĞAN BENİM ATAMDIR"

Yiğit Bulut geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili olarak şu ifadelere yer vermişti: "Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında bir vatandaş olarak durmak, 'O kefenini giydiyse ben de giyerim' demek yandaşlıksa yandaşım. Benim bir parti derdim yok. Ben bir liderin peşinden gidiyorum. Kim kovarsa kovsun IMF'yi kovan kişi benim 'Atam'dır. Yerleşik düzenin boynunu sıkan adam benim 'Atam'dır. Eskiden medya patronları başbakanları evlerine çağırıp donla karşılıyorlardı. Ben bu ülkede başbakanla tavla oynarken başbakanın 'siz, efendim' diye hitap ettiği medya patronun başbakana 'sen' diye hitap ettiğini gördüm. Geçmişte Simavi, Özal'a "Sen bir mahlukatsın" diyerek mektup yazıp bunu manşete taşıdı. Dört tane matbaası olan zibidi, bu ülkenin başbakanına bunu yaptı. Haydi bugün cesareti olan varsa yazsın bakalım."