AHMET HAKAN'DAN NAZLI ILICAK'A ŞAŞIRTAN İTİRAFLAR!

AHMET HAKAN'DAN NAZLI ILICAK'A ŞAŞIRTAN İTİRAFLAR!

Kanal D’nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı sevilen sohbet programı “Pazar Gezmesi”ne bu hafta başarılı gazeteci Ahmet Hakan konuk oluyor. Deneyimli gazeteci Pazar Gezmesi’ne şaşırtan itiraflarda bulundu.

Muhafazakârın da ötesinde dindar bir ailesi olduğunu belirten Hakan, İmam Hatip’te okuduğu için memnun olduğunu belirti ve o dönemle ilgili şunları söyledi: “İmam Hatip, insanın sosyal çevresini biraz daraltır, sınırlandırır. Hele benim okuduğum dönemlerde bu daraltma işlemleri değişik nedenlerden dolayı daha da fazlaydı. Fakat yine de orada öğrenciler kendilerini dış dünyaya açabilir. Ben biraz açabilmeye çalışanlardandım. Ben, İmam Hatip’te okurken bir mağduriyet hissi yaşamadım.”

47 yaşında olduğunu ve artık yaşının kemale erdiğini söyleyen başarılı gazeteci, “Evde kaldım diyebiliriz. İnce eleyip, sık da dokumuyorum ama evlenmek için bir çabam da yok. Denk gelmedi, nasip olmadı.” sözleriyle evliliğe ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

Nazlı Ilıcak’ın “hiç dans ettiniz mi?” sorusuna, Abdullah Gül ve Deniz Baykal’ın sözleriyle cevap veren Hakan, aslında hayatı boyunca hiç dans etmediğini söyledi.

Samimi sohbetin ardından Nişantaşı’nda birlikte gezmeye çıkan ikili, önce Ahmet Hakan’ın en sevdiği tatlılardan biri olan macaron aldılar. Daha sonra son dönemde popüler olan kinoa adlı sebzeden yapılan salatalarını yediler.

Pazar Gezmesi sürprizlerle dolu yeni bölümü, Pazar günü 12:30’da Kanal D’de ekrana gelecek.

 

hürriyet