Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek ile ilgili bomba iddia

Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek ile ilgili bomba iddia

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifasının istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir iddia da Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifasının istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir iddia da Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan geldi. Ahmet Hakan köşesinde "Melih Gökçek istifa etmiyor. Ama 2019’da aday olamayacak" yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifasının istendiği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir iddia da gazeteci Ahmet Hakan'dan geldi. Gökçek'e yakınlığıyla bilinen Ahmet Hakan, Gökçek'in istifa etmeyeceğini ama 2019 yılında da aday olmayacağını yazdı.

İşte o yazı...

Melih Gökçek’e “İstifa et” denmedi ama 2019’da aday yapılmayacağının çok güçlü sinyali verildi. Gökçek de “en azından istifa etmekten kurtulduk” diye azıcık memnun kaldı.

- Gökçek, Erdoğan’la buluşmasında... Belediyenin devam eden çalışmalarını anlatmış. Özellikle de ANKAPARK’ı...


- Erdoğan / Gökçek buluşmasında toplantıya bir ara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılmış.


- Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten hemen sonra iki oğlu ve kardeşiyle bir durum değerlendirmesi yapmış.


- Sonuç olarak... Melih Gökçek istifa etmiyor. Ama 2019’da aday olamayacak... Kesin bilgi... Yayalım.


Ahmet Hakan istifa iddialarının ardından Melih Gökçek'le ilgili sosyal medyada yayılan capslere de değindi, "Sosyal medyada en sevdiğim Gökçek mavrası bu oldu" diyerek Gökçek'le ilgili şu capsi paylaştı...

NE OLMUŞTU?


AK Partili 6 belediye başkanının istifasının istendiği iddiasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şu an böyle bir şey yok. Ama olmayacağı anlamına gelmez” demişti.

Ardından Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüşmüş, görüşmenin ardından Twitter'dan şu mesajı yazmıştı: Dün gece sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim. Bu gece görüştük. Sn Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca büyükşehirin devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim.. Kamuoyunun bilgisine...
 

 

İlgili Haberler