AHMET HAKAN'DAN FİDAN'A BOMBA SORU

AHMET HAKAN'DAN FİDAN'A BOMBA SORU

Ağrı'da karakola yapılan 2 tonluk bombalı saldırıda şehit olan askerlerin kanı soğumadan olayın perde arkası tartışılmaya başlandı.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcının sorduğu bir soruyu Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan köşe yazısında sormuş. Bomba soru şöyle; "PKK 2 tonluk bomba ile karakola intihar saldırısı düzenlerken Milli İstihbarat ne yapıyordu?" İşte Aktifhaber'de yer alan ayrıntılar.

KCK'NIN %25'İ MİT MENSUBU

Geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptığı ünlü AKtroll, terör örgütü KCK'nın yüzde 25'inin MİT mensubu olduğunu söylüyordu.

KCK operasyonlarının yapıldığı dönemde KCK'yı MİT'in kurduğu da gündeme gelmişti. Hatta o dönemde "KCK'nın içinde MİT mensupları var" tartışması yapıldığında bazı akıl daneleri, "MİT tabiki terör örgütünün içine sızar" demişlerdi.

Amenna... Doğru istihbarat örgütleri, terör örgütlerinin içine sızar ama onu çökertmek için, eylemlerini önceden önleyebilmek için.

ESKİ İÇİŞLERİ BAKANI "SERAP'I MİTÇİLER YAKTI"

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul'da belediye otobüsü içinde yanarak hayatını kaybeden Serap'ı yakan molotofu KCK'nın içindeki MİT'çiler attı demişti.

VE GELELİM BU GÜNE

Erdoğan'ın "2013'te bize söz vermişlerdi, silah bırakacaklardı" dediği PKK önceki gün Kars'ta bir karakola intihar saldırısı düzenledi. Hem de 2 ton bomba ile...

Bir traktöre yüklenen bomba ile karakola daldılar ve 2 askerimiz şehit olurken, 31 asker de yaralandı.

Hürriye'ten Ahmet Hakan bugünkü yazısında o soruyu sormuş.. PKK iki ton bomba ile ortalarda gezinirken, karakola intihar saldırısı düzenlerken istihbarat ne yapıyordu?

İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili bölüm;

İKİ TONLUK SORU

Ağrı'da iki ton bombayla bir traktör ortalıkta öylece gezinirken...

Milli istihbaratımız ne yapmaktadır?

İstihbaratımız, iki ton bombanın izini süremeyecekse, neyin izini sürecektir?

kaynak;aktif haber

Kaynak:Haber Kaynağı