AHMET HAKAN YAZDI; HAKAN FİDAN GİDİCİ Mİ?

AHMET HAKAN YAZDI; HAKAN FİDAN GİDİCİ Mİ?

Haziran seçimlerinden sonra Erdoğan ve AKP'ye karşı sürdürdüğü sert eleştirilerden aniden vazgeçerek şaşırtan Ahmet Hakan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan için öyle şeyler yazdı ki sosyal medyada "Fidan gidici mi ? "soruları başladı?

Erdoğan'ın canlı yayında "Darbeyi ilk kez eniştemden duydum, istihbarat zafiyeti var " demesi dikkatleri MİT Müsteşarı hakan Fidan üzerinde topladı. MGK'da kendisini savunan ve "Teyit edemedim o yüzden geç bilgi verdim" diyen Hakan Fidan'ın mazereti pek kabul görmüşe benzemiyor. Hakan Fidan'ı yolcu etme törenini ilk başlatanlardan birisi de Hürriyet yazarı Ahmet Hakan olacak gibi.

BEN BU İŞİ BAŞARAMADIM DEMEK İÇİN

Darbe tartışmasını odağındaki isim MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a sordu: “Ben bu işi başaramadım galiba” duygusuna kapılmanız için bu memlekette daha ne olmasını bekliyorsunuz ki?

MEMLEKETTE DAHA NE OLMASINI BEKLİYORSUNUZ ?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, TSK'daki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimini, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a geç haber verdiği iddiasıyla eleştirilen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a, “'Ben bu işi başaramadım galiba' duygusuna kapılmanız için, bu memlekette daha ne olmasını bekliyorsunuz ki?" diye sordu.

Ahmet Hakan'ın "Hakan Fidan'a sorular" başlığıyla yayımlanan (22 Temmuz 2016) yazısı şöyle:

Sayın Hakan Fidan...

“Darbe” kıpırdanmasının haberini ilk aldığınızda...

Neden konuyu hiçbir siyasiye haber vermediniz?

*

Sayın Hakan Fidan...

“Enişte” bile Cumhurbaşkanı’na “Buralarda tuhaf şeyler oluyor” diye haber verirken...

Siz neden Cumhurbaşkanı’nı konudan haberdar etmediniz?

Kaynak:Haber Kaynağı