Ahmet Eşref Fakıbaba AK Partiye Geçti

Ahmet Eşref Fakıbaba AK Partiye Geçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yapacağı konuşma öncesi Ak Parti'ye geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya rozet taktı.

Fakıbaba, "Sizleri, arkadaşlarımı ve ailemi özlemiştim. Şu anda hem bende hem de Şanlıurfa'da müthiş bir bayram var. Buraya gelişim sadece bir makam değildir. Beni buraya geliş amacım Ak Parti'nin şanlı üyeliğini alabilmektir" diye konuştu. Daha sonra kürsüye gelen Başbakan Erdoğan Fakıbaba'nın Ak Parti'ye geçmesi ile ilgili olarak "Hayırlı olsun inşallah" dedi. 

Ak Parti'ye geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Ak Parti grup toplantısı önecesi Başbakan Erdoğan tarafından rozet takıldı. Başbakan Erdoğan'ın kendisine Ak Parti rozeti takması sırasında heyecanlı olduğu gözlenen Fakıbaba, "Sizleri, arkadaşlarımı ve ailemi özlemiştim. Bana bu fırsatı verdiniz. Size yürekten teşekkür edilorum. Minnettarım. Sizin hoşgörünüz ve büyüklüğünüz, bu fırsatı bana verdi. Şu anda hem bende hem de Şanlıurfa'da müthiş bir bayram var. İnanın bu bayramı sebebi sizsiniz. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Buraya gelişim sadece bir makam değildir. Beni buraya geliş amacım Ak Parti'nin şanlı üyeliğini alabilmektir. Bunu verdiğiniz için size minnettarım. İnşallah bundan sonra sizin ve partimin emrinde olacağım. Bir nefer gibi çalışacağım. Size yürekten teşekkür ediorum" dedi. 

 

Fakıbaba'nın konuşmasından sonra kürseye gelen Başbakan Erdoğan Fakıbaba'nın Ak Parti'ye geçmesi ile ilgili olarak "Hayırlı olsun inşallah" dedi.