AĞABEYİNİN İŞYERİNİ SOYAN KARDEŞ UÇAKTA YAKALANDI

AĞABEYİNİN İŞYERİNİ SOYAN KARDEŞ UÇAKTA YAKALANDI

ADANA'da ağabeyinin işyerini soyup, Antalya'ya gitmeye çalışan hırsızlık zanlısı Yunus Emre Ançel ile eşi G.A., bindikleri uçakta yakalandı. İç çamaşırından da 15 gram esrar ile 15 Ecstasy hap bulunan Yunus Emre Ançel, 'Hırsızlık ve...

ADANA'da ağabeyinin işyerini soyup, Antalya'ya gitmeye çalışan hırsızlık zanlısı Yunus Emre Ançel ile eşi G.A., bindikleri uçakta yakalandı.

SERBEST BIRAKILDI

İç çamaşırından da 15 gram esrar ile 15 Ecstasy hap bulunan Yunus Emre Ançel, 'Hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti' suçlarından adliyede serbest bırakıldı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Karasoku Mahallesi'nde cep telefonu ticareti yapan Mevlüt Ançel'in işyeri 23 Mart'ta soyuldu. Yaklaşık 10 bin TL değerinde cep telefonu ve tablet çalındığını söyleyen Mevlüt Ançel, şikayetçi oldu. Polis, işyeri kapısının zorlanmadan anahtarla açıldığını tespit etti. Araştırmayı genişleten polis, hırsızlığı Antalya'da oturan ve 2 gün önce akrabalarını ziyarete gelen Yunus Emre Ançel'in yaptığını belirledi.

UÇAKTA YAKALANDI

Yunus Emre Ançel ile eşinin dün saat 09.10 uçağı ile Antalya'ya gideceğini öğrenen Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, savcılıktan izin aldı. Ekipler, Yunus Emre Ançel ile eşi G.A.'yı kalkmak üzere olan uçakta yakaladı. Uçak 5 dakika rötarla kalkarken Ançel'in bagajında ağabeyinin işyerinden çalınan cep telefonları ile tabletler bulundu.

KENDİME AİT OLANLARI ALDIM

Hırsızlık Büro Amirliği'nde götürülen Yunus Emre Ançel'in üzerini arayan ekipler, iç çamaşırında 15 gram esrar ile 15 Ecstasy hap ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheli, ağabeyinin işyerinin kapısını anahtarla açtığını belirterek, "Ağabeyimin bana 9 bin lira borcu vardı. Paraya ihtiyacım olduğu için istedim, vermedi. Ben de anahtarla kapıyı açık, kendime ait olanları aldım. Hırsızlık yapmadım" diye ifade verdi.

UYUŞTURUCU BULUNDURMAKTAN MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili olmadığı belirlenen G.A. serbest bırakılırken hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından adliyeye sevk edilen Yunus Emre Ançel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Yunus Emre Ançel'in bagajından çıkan cep telefonları ağabeyi Mevlüt Ançel'e teslim edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı