Afyonkarahisar’da trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar’da trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, ticari araç uçurumdan aşağı düştü. 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

Muhammet Salih Çakır yönetimindeki hafif ticari araç, bölgedeki tuğla fabrikalarının toprak alması sonucu boşalan ve yaklaşık 10 metre derinlikte olan uçurumdan aşağı düştü.
 
AFAD EKİPLERİNDEN YARDIM İSTEDİLER

Kazanın ardından yaralıların bilgi vermesi ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri uçurumdan aşağı inip yaralılara ulaşamayınca İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ulaşarak yardım istedi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerinde olay yerine gelen AFAD ekipleri halatlara indikleri uçurumda Emine Çakır isimli kadının öldüğünü belirlerken, yaralı olan 5 yaşındaki İsmail Çakır, 71 yaşındaki Salih Çakır ve torunu ile aynı ismi taşıyan 57 yaşındaki İsmail Çakır’ı halat yardımıyla uçurumdan yukarı çıkardı.

Dede İsmail Çakır, kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken diğer yaralılar ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesine kaldırıldı. 

2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kazada aracın uçurumdan nasıl aşağı uçtuğu ise araştırılıyor. 

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

İlgili Haberler