AFYON'DA FECİ TREN KAZASI ; 2 ÖLÜ

AFYON'DA FECİ TREN KAZASI ; 2 ÖLÜ

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde kontrolsüz hemzemin geçitte yük treniyle çarpışan otomobilde 22 yaşındaki Davut Aslan ile 25 yaşındaki Mustafa Yıldız öldü.Kaza, saat 14.30 sıralarında Sandıklı merkez Eski Afyon Caddesi'ndeki...

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde kontrolsüz hemzemin geçitte yük treniyle çarpışan otomobilde 22 yaşındaki Davut Aslan ile 25 yaşındaki Mustafa Yıldız öldü.

TREN 200 METRE SONRA ANCAK DURABİLDİ

Kaza, saat 14.30 sıralarında Sandıklı merkez Eski Afyon Caddesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. Afyonkarahisar- Denizli seferini yapan Nurettin Katar yönetimindeki toz kömür yüklü 33 bin 14 sefer sayılı yük treni, hemzemin geçitten geçmeye çalışan Davut Aslan yönetimindeki 15 DY 361 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tarlaya savrulurken, yük treni yaklaşık 200 metre sonra durabildi.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Davut Aslan ile Mustafa Yıldız kaza yerinde öldü. Plastik kapı pencere doğrama imalatı yapan Aslan ve Yıldız'ın cenazeleri kaza yerindeki inceleme ardından Sandıklı Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olay yerine gelen Aslan ve Yıldız'ın aileleri sinir krizi geçirdi. Makinist Nurettin Katar ise ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından karakola götürüldü. Kaza yerinde hemzemin ile 'dur' levhası dışında herhangi bir önlem olmadığı belirtildi.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı