Afrin'de hain tuzak ; 2 Asker Şehit

Afrin'de hain tuzak ; 2 Asker Şehit

Son dakika gelişmesine göre, Afrin'de sürdürülen operasyonda 2 askerimiz yine hain örgütün bombalı tuzağı sonucu şehit oldu, TSK'nın açıklamasına göre operasyonun 67. gününde şehit sayımız 51'e yükseldi.

Afrin'de sürdürülen operasyonun 67. günündeyiz. 67 günde toplam şehit sayımız 51 oldu. Harekat kapsamında toplam 3 bin 731 terörist de etkisiz hale getirildi. TSK'nın son açıklamasına göre 2 askerimiz daha tuzaklanan el yapımı bomba ile şehit edildi.

AFRİN'DEN KAHREDEN HABER

Afrin'de arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu. TSK'dan yapılan açıklama şöyle: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 26 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

AFYONKARAHİSAR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 2 askerden Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış'ın şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki baba evine ulaştı.

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış şehit oldu. Şehidin Şuhut ilçesinde oturan babası Ali ve annesi Şifa Imış'a şehadet haberi verildi. Şehit haberini alan yakınları ve komşular da ailenin evine akın etti. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, taziye çadırı kuruldu.

Şehit İbrahim Imış'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

KÜTAHYA'DAKİ AİLE YASA BOĞULDU

'Zeytin Dalı Harekatı'nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel'in ise şehit haberi memleketi Kütahya'yı yasa boğdu.

Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel'in şehit haberini askeri yetkililer Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Genişler Köyü'nde oturan ailesine verdi. Şehidin cenazesi bugün öğleyin askeri uçakla Kütahya Zafer Havalimanı'na getirilecek. Şehit uzman çavuş Temel için ikindide Altıntaş ilçesi Genişler Köyü'nde cenaze töreni düzenlenecek. Temel, törenin ardından Genişler Köyü'nde toprağa verilecek.

EN SON 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

İlgili Haberler