ADRİANA LİMA'DAN TÜRK ASKERİNE DESTEK

ADRİANA LİMA'DAN TÜRK ASKERİNE DESTEK

Ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, Türkiye’de yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı. Ünlü model, yayınladığı videoda Türk polisine ve askerine “Başınızı dik tutun” şeklinde destek mesajı verdi.

Son zamanlarda Türk halkına yapılan terör saldırılarında sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlarla milletimizin yanında olduğunu gösteren Victoria's Secret’in ünlü mankeni Adriana Lima’dan büyük destek!

Türk halkının başına gelen terör olaylarında üzüntümüzü paylaşan ve desteğini esirgemeyen ünlü model bu kez verdiği desteği Türk askerine hitaben çektiği bir video ile gösterdi.

Türkiye’ye yapılan terör saldırılarında Türk milletinin acısını tüm dünya ile paylaşan Lima, üzüntüsünü belirten bir video yayınladı.

Videoda Adriana Lima, Türk askerine ve polisine “Başınızı dik tutun ve güçlü olun” mesajı verdi.

35 yaşındaki Brezilyalı manken, yaşanan terör saldırıları ile ilgili görüşlerini açıklayarak Türk milletini her daim yanında olduğunu bildirdi.

Videoda güzel manken üzüntüsünü belirttiği videoda Türk polisine ve askerine “Lütfen başınızı dik tutun ve güçlü olun. Hepinize sevgilerimi yolluyorum. Teşekkürler” dileklerinde bulundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı