ADLİYEDE KIZ DAVASI KAVGASI: 1 ÖLÜ

ADLİYEDE KIZ DAVASI KAVGASI: 1 ÖLÜ

İşte gelişmeler…

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde adliye önünde meydana gelen silahlı kavgada 28 yaşındaki Sertaç Afşin hayatını kaybetti, 42 yaşındaki kardeşi Remzi Afşin ise yaralandı.

Olay, 11.15. sıralarında Tarsus Adliyesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir süre önce kızı kaçırılan Remzi Afşin ve kardeşi Sertaç Afşin, bir dava için adliyeye geldi. Afşin kardeşler adliyeden çıkarken, kız kaçırma nedeniyle aralarında husumet bulunan L.T., M.R.G ve isimleri açıklanmayan 2 kişi tarafından yolları kesildi. Bu sırada taraflar arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve 4 kişi, yanlarında getirdikleri pompalı tüfek ve tabanca ile iki kardeşin üzerine rastgele ateş etti. Vücutlarına isabet eden saçma ve mermilerle yaralanan Afşin kardeşler adliye binasına girerken L.T., M.R.G. ve beraberindeki 2 kişi adliye polisleri tarafından yakalandı.

Olayda başından yaralanan Sertaç Afşin, götürüldüğü Tarsus Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Remzi Afşin ise Medical Park Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gözaltına alından 4 kişi emniyete götürülürken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı