ADIYAMANLI ASTSUBAYIN BABA EVİNDE YAS

ADIYAMANLI ASTSUBAYIN BABA EVİNDE YAS

Evine Türk bayrağı asılan Şehit Öner'in babası Mehmet ile annesi Fatma Öner’e hazır bekletilen sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan ve hastanede şehit olan astsubay 28 yaşındaki Abdulkadir Öner'in şehadet haberi, Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

TANK BAKIM ASTSUBAY

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olan Tank Bakım Kıdemli Çavuş Abdulkadir Öner'in acı haberi, Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde yaşayan ailesine Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya ve Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Tekin tarafından verildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Kantara Köyü'nde yaşayan aile, şehadet haberiyle sinir krizi geçirdi. Evine Türk bayrağı asılan Şehit Öner'in babası Mehmet ile annesi Fatma Öner’e hazır bekletilen sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Evli ve babası Mehmet'in adını verdiği 5 aylık erkek bebeği bulunan Abdulkadir Öner'in 8'i kız 11 kardeş oldukları öğrenilirken, cenazesi yarın Besni'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı